Led dig själv till framgång

Leda dig till framgång

VAR JOBBAR DU HÅRDARE ÄN DU BEHÖVER?

Receptet för framgång är att leda sig själv. Att göra det du sagt du skall göra kontinuerligt, med fokus och lätthet, enligt Dr Maria Nemeth. Har du hört det förut?

Varför är det då så svårt?

Ibland när det är tufft skyller vi lätt på omständigheter – för lite tid, brist på pengar eller att det är någon annans fel! – Men är det verkligen sant?

Här får du under en dags workshop några enkla verktyg som hjälper dig så att du lättare kan LEDA DIG SJÄLV, påverka ditt beteende och jobba smartare för att ta nästa steg i din utveckling för att bli än mer framgångsrik!

Våra kursledare: Catrine Berndtson som är erfaren PCC coach, förändringsledare och utbildare i ledarskap delar med sig av erfarenheter från att ha coachat många medarbetare och chefer sedan 2001. Christer Hedlund som arbetat med grupp- och individutveckling i mer än 20 år har stor erfarenhet av att utbilda utvecklande ledare. Speciellt framgångsrik i att skapa positiva kulturförändringar i företag där produktionsresultatet förbättrats till ökad motivation, engagemang och ansvarstagande.