Led dig själv till framgång

Leda dig till framgång

VAR JOBBAR DU HÅRDARE ÄN DU BEHÖVER?

Receptet för framgång är att leda sig själv. Att göra det du sagt du skall göra kontinuerligt, med fokus och lätthet, enligt Dr Maria Nemeth. Har du hört det förut?

Varför är det då så svårt?

Ibland när det är tufft skyller vi lätt på omständigheter – för lite tid, brist på pengar eller att det är någon annans fel! – Men är det verkligen sant?

Här får du under en dags workshop några enkla verktyg som hjälper dig så att du lättare kan LEDA DIG SJÄLV, påverka ditt beteende och jobba smartare för att ta nästa steg i din utveckling för att bli än mer framgångsrik!

TID 20 april 2016 kl 09.00 – 16.00
PLATS Gammelgården, Ludvika
PRIS 2995kr ( gå två för 4.995 kr)

Du får en härlig lunch och fika från Gammelgårdens välsmakande kök. Anmäl dig och dina medarbetare/kamrater till senast den 13 april 2016 på nedanstående länk.
http://simplesignup.se/event/74232-led-dig-sjaelv-till-framgaang
Har du frågor mejla till christer.hedlund@iteratur.se tel: 070 3550990

Anmälan är bindande! Din plats kan överlåtas till en annan person. Antalet platser är begränsat.

Våra kursledare: Catrine Berndtson som är erfaren PCC coach, förändringsledare och utbildare i ledarskap delar med sig av erfarenheter från att ha coachat många medarbetare och chefer sedan 2001. Christer Hedlund som arbetat med grupp- och individutveckling i mer än 20 år har stor erfarenhet av att utbilda utvecklande ledare. Speciellt framgångsrik i att skapa positiva kulturförändringar i företag där produktionsresultatet förbättrats till ökad motivation, engagemang och ansvarstagande.